MEILT SAAB TELLIDA:
- Käsitööpelmeenid - valmistame ise pelmeene. Juurde pakume kukeseenekastet, hapukoorekastet, salateid
- Kikkaseeneruug - tummine kukeseenesupp
- Sõir - teeme väga vana retsepti järgi ,,kivialost sõira"
- Kalitkad - vana traditsiooniline seto väike lahtine pirukas
- Kohupiimaga täidetud pliinid, hautatud rõõsa koore kastmes
- Ahjuvadsad - küpsetatud pärmitaignast saiad
- Paks kartuli-kruubipuder, külmsupp, kõrnekaste
- Brita kook, väikesed lihapirukad, pliinid
- Kiisla suhkruveega
- Hernepasteet
KOHUPIIMAGA TÄIDETUD PLIINIDE RETSEPT
Vanaema õpetas neid tegema nii: Kõigepealt küpsetame pliinid. Kui pliinid on jahtunud, keerame pliini sisse munaga segatud kohupiima ja asetame täidetud pliinid ahjuplaadile.
Küpsetame neid 10 minutit ja seejärel kallame neile peale rõõska koort. Küpsetame veel viis minutit, pakume moosiga. Head isu!